Online magazine sector horeca

Artikel
Horeca

Online magazine sector horeca

Artikel

Laatste update: 12 april 2018
Gepubliceerd: 12 april 2018

Horecaondernemers weten als geen ander: in onze sector is het hard werken. Geen tijd voor administratie waar geen eind aan komt en al helemaal geen tijd om ellenlange rapporten door te akkeren. We zien bij onze eigen cliënten tegelijkertijd dat het in horecaland momenteel barst van de creativiteit, van innovatieve plannen en van een flinke dosis ondernemerschap. Speciaal voor die ondernemers hebben wij een online magazine samengesteld vol fiscale tips, subsidiekansen en meer.

Als accountantskantskantoor dragen wij graag bij aan deze ambities door horecaondernemers werk uit handen te nemen en tegelijkertijd te ondersteunen met praktische adviezen. In dit online magazine leest u hoe we dat doen. Zo vertelt horecaondernemer Bjorn Rogmans over zijn ervaringen bij de overname van restaurant De Krom. U leest in dit magazine tevens alles over de AVG, we geven u diverse fiscale tips en een overzicht van subsidiekansen.

Kortom, geen lange rapportages maar wel een magazine waarmee we u hopelijk inspireren bij het verwezenlijken van uw plannen!


Open het online magazine