Uw accountant voor horeca, recreatie en toerisme

Uw horeca accountant en horeca adviseur

Uw accountant voor horeca, recreatie en toerisme

De sector horeca, recreatie en toerisme beleeft een ware opleving. Er wordt meer tijd buiten de deur besteed en het toerisme neemt toe. Echter de hogere consumentenbestedingen maken de sector ook aantrekkelijk voor andere partijen om toe treden. Zo steken er diverse vernieuwende concepten de kop op en consumenten worden steeds kritischer. Alles draait om beleving. En dat terwijl deze sector met een groot personeelstekort kampt.

Financiële vraagstukken in de horeca, recreatie en toerisme

De toegenomen concurrentiedruk kan zorgen voor onzekerheden over het voorbestaan van uw bedrijf. Hoe brengt u de risico’s in kaart? Hoe weet u waar er kansen liggen? Hoe berekent u loon of btw in de horeca? Hoe zorgt u voor financiering van uw plannen? Dit vraagt om adequate managementinformatie en actueel inzicht in bijvoorbeeld uw liquiditeit, het starten van een eigen horecabedrijf, advies over inzet van flexibel personeel en hulp bij het verkrijgen van financieringen.

Sectorgroep Horeca & Recreatie voor advies en kennis

Ondernemers in de sector vinden bij DRV praktisch toepasbare oplossingen. Ons cliëntenbestand is breed; we bedienen campings, restaurants, cafés, leisure centers en cateraars in de gehele regio van Zuidwest-Nederland. Om cliënten een optimale dienstverlening te kunnen verlenen is in de sectorgroep Horeca & Recreatie branchespecifieke kennis samengebracht met kennis op het gebied van accountancy, lonen, belastingadvies, corporate finance, performance improvement, personeel en subsidies. Wij zijn uw eigen lokale horeca, recreatie accountant en toerisme accountant in één.