Signalering en advies met DRV Pro

Accountancy & Administraties
Signalering en advies met DRV Pro

Signalering en advies met DRV Pro

Accountancy & Administraties

Als ondernemer bent u de hele dag in de weer. Uw kostbare tijd en aandacht verdeelt u over de zaken die belangrijk zijn. Daarvoor heeft u overzicht nodig. DRV Pro biedt u dat overzicht, met betrouwbare managementinformatie in uw online dashboard, actuele signaleringen en adviezen op maat van onze bedrijfsadviseurs.


U krijgt met DRV Pro:

Geautomatiseerde administratieve processen.
Een maatwerkoplossing die financiële en operationele systemen koppelt.
Alle informatie altijd beschikbaar in één dashboard.
Actuele informatie op basis waarvan u kunt beslissen.
Een financieel regisseur: een accountant die meekijkt, relevante adviezen geeft en waar nodig andere specialisten inschakelt.

Prijsstelling DRV Pro:

Tijdelijk gratis: tools en inrichting.
Vaste prijs: automatische incasso voor dashboarding.
Variabele prijs: advies op basis van uren x tarief.


VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN DOWNLOAD MEER INFORMATIE VOOR EEN LATER MOMENT

Actuele alerts in uw dashboard

De actuele alerts in DRV Pro maken het voor u een stuk makkelijker om op koers te blijven met uw bedrijf. DRV Pro biedt u namelijk niet alleen een overzichtelijk online dashboard op maat met uw actuele managementinformatie. Het systeem toont u ook proactief signaleringen die u tijdig waarschuwen bij afwijkingen in uw cijfers. U krijgt bijvoorbeeld een melding bij afwijkingen van uw begroting. Zo stelt DRV Pro u in staat om tijdig kansen en risico’s in te schatten en direct in te spelen op ontwikkelingen in uw bedrijf. Geen ontwikkeling ziet u nog over het hoofd.

Advies op maat

Via uw online dashboard volgen ook wij de ontwikkelingen in uw bedrijf op de voet. Denk bijvoorbeeld aan uw omzet, voorraden en personeelskosten. Zo kijkt er altijd iemand met kennis van zaken over uw schouder mee. Wanneer u een vraag heeft of wilt overleggen, dan is uw adviseur op de hoogte van de actuele situatie in uw bedrijf. Op die manier kunt u meteen ter zake komen en ontvangt u van ons altijd advies op maat. De combinatie van actuele online managementinformatie én advies van onze adviseurs, maakt zelfs een benchmark met uw eigen branche mogelijk voor een concurrentieanalyse.

Proactieve signalering door uw accountant

Onze bedrijfsadviseurs informeren u ook proactief over opvallende ontwikkelingen in uw cijfers. Zij signaleren bijvoorbeeld op welke onderdelen de prestaties afwijken van uw prognose of doelstellingen en vertalen deze naar bruikbare managementinformatie. Onze adviseurs zoeken samen met u naar verklaringen, denken mee in oplossingen en geven gevraagd en ongevraagd advies. Zo helpen we u niet alleen zicht te houden op de belangrijkste ontwikkelingen, we ondersteunen u ook om afgewogen beslissingen over die ontwikkelingen te kunnen nemen.

Tools en inrichting tijdelijk gratis

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u met een gedigitaliseerde en geautomatiseerde administratie en de juiste inzichten en tools goed kunnen helpen om uw bedrijf door lastige tijden te loodsen. Om u daarvan te overtuigen doen wij u een bijzonder aanbod:

 • Tot en met december gratis gebruik van al onze applicaties*:

  • Boekhoudpakket (Exact Online).
  • Maatwerk dashboard met scenario-analyses (Comandi).
  • Facturatiesysteem met een handige app voor het inscannen van facturen (DRV Facturen).
  • DRV Online, de ‘digitale kluis’ waarin u aangiften accordeert en kunt bewaren.
  • Platform voor snelle kredietaanvragen samen met accountant (Loanstreet).

 • Gratis overstapservice en inrichting van uw administratie en dashboard.
 • Snel verwerken, goedkeuren en betalen van facturen via de DRV facturen app.
 • Verwerken van uw administratie voor een vast bedrag per maand, inclusief btw-aangifte.
 • Een betrokken accountant kijkt en denkt met u mee.

*U beslist voor 1 november of u wel of niet bij ons blijft.

In overleg kunnen we ook uw salarisadministratie verzorgen. Die richten we voor u in, inclusief een handig dashboard. Wij verwerken de loonadministratie voor een vast bedrag per personeelslid, inclusief loonaangifte.

KOM VRIJBLIJVEND IN CONTACT MET ONS