Online boekhouden met DRV Pro

Accountancy & Administraties
Online boekhouden met DRV Pro

Online boekhouden met DRV Pro

Accountancy & Administraties

Uw boekhouding doen is niet waarvoor u ooit begon met ondernemen. Daarom maken we boekhouden graag zo makkelijk mogelijk. DRV Pro is onze totaaloplossing waarmee u in één keer uw online boekhouding organiseert. Online boekhouden met DRV Pro is daardoor niet alleen eenvoudiger en efficiënter. De koppeling aan uw financiële en operationele systemen creëert daarnaast een schat aan managementdata die u helpen bij het koers houden uw bedrijf.

KOM VRIJBLIJVEND IN CONTACT OVER ONLINE BOEKHOUDEN MET DRV PRO DOWNLOAD MEER INFORMATIE VOOR EEN LATER MOMENT

Handig online facturen verwerken

Met DRV Facturen is facturen verwerken een stuk eenvoudiger en efficiënter geworden. Met de handige DRV Facturen app maakt u een scan van uw factuur. Facturen die u scant komen direct op de werklijst in uw online boekhoudpakket. Vervolgens kan de factuur het proces in. Naast het scannen van facturen kunt u ook digitaal binnengekomen facturen accorderen, waarna deze in de administratie verwerkt worden. En uiteraard kunt u ook uw eigen facturen eenvoudig digitaal maken en verzenden.

Van online boekhouden tot inzicht krijgen via uw dashboard

Met DRV Pro doet u veel meer dan boekhouden alleen. In DRV Pro kan boekhouddata gemakkelijk worden samengevoegd, zoals de gegevens over uw facturen en uw bankmutaties. Vervolgens zet DRV deze data om in betrouwbare informatie in uw online dashboard, dat wij in overleg met u op maat inrichten. Ook gegevens uit uw operationele systemen verwerken we tot bruikbare managementinformatie, bijvoorbeeld de omzet per productgroep, de ontwikkeling van personeelskosten of de stand van de liquide middelen. Ook wordt de verwachting voor de rest van de periode voor u in beeld gebracht.

Actuele alerts en praktische adviezen

DRV Pro houdt u altijd op de hoogte van afwijkende data. Zo krijgt u een alert als uw kredietlimiet bijna is bereikt. Daarnaast kijkt er bij DRV altijd iemand met u mee naar uw dashboard en cijfers. Bij opvallende ontwikkelingen nemen we direct contact met u op. Bijvoorbeeld over de kapitaalbehoefte die uit de data blijkt. Zo kunt u altijd direct aan de slag met onze praktische adviezen. Met DRV Pro kiest u niet alleen voor de systeemintegratie van uw online boekhouding, maar u ontvangt ook de ondersteuning van ervaren adviseurs in één totaaloplossing.

Online boekhouding gekoppeld aan nagenoeg ieder softwarepakket

Wij maken een volledig geïntegreerde online boekhouding mogelijk. DRV Pro kan worden gekoppeld aan veel verschillende financiële en operationele systemen, ook met softwaresystemen die bijvoorbeeld specifiek in uw branche worden gebruikt. Inmiddels hebben we al ruime ervaring met het koppelen van verschillende softwarepakketten en kunnen we nagenoeg ieder pakket koppelen. En dit worden er steeds meer dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers. Op die manier biedt DRV voor iedere onderneming een totaaloplossing voor online boekhouden.

Online boekhouding op maat

DRV Pro maakt het mogelijk om uw boekhouding helemaal op maat in te richten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware DRV Online Boekhouden. Of u kiest ervoor uw eigen boekhoudpakket te behouden. In het laatste geval koppelen wij uw boekhoudpakket aan DRV Pro en zorgen voor een soepele integratie met andere financiële en operationele systemen van uw boekhouding.

KOM VRIJBLIJVEND IN CONTACT MET ONS

De voordelen van online boekhouden met DRV Pro

 • Volledig integratie van uw online boekhouding met uw financiële en operationele systemen.
 • Altijd en overal inzage in uw actuele online boekhouding.
 • Uw gehele boekhouding op één veilige, centrale plaats online waar automatisch back-ups worden gemaakt; uw financiële gegevens gaan nooit verloren.
 • U kunt uw eigen boekhoudpakket koppelen of kiezen voor boekhoudsoftware DRV Online Boekhouden.
 • Systeembeheer voor het installeren van nieuwe versies en het maken van back-ups is niet meer nodig.
 • Altijd snel overleg en onderbouwd advies: uw adviseur kijk op afstand met u mee in DRV Pro.
 • Alle vrijheid en mogelijkheden om zelf (een deel van) uw boekhouding te voeren.

Belastingaangiftes uitbesteden

De keuzes die u op dagelijkse basis maakt hebben invloed op de belasting die u moet betalen. Wanneer wij u op administratief gebied ontzorgen met DRV Pro, hebben wij uw fiscale situatie goed inzichtelijk. Hierdoor kunnen we op efficiënte wijze voorzien in uw belastingaangiftes. Zo houdt u meer tijd over voor dat waar u goed in bent: ondernemen.

Tools en inrichting tijdelijk gratis

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u met een gedigitaliseerde en geautomatiseerde administratie en de juiste inzichten en tools goed kunnen helpen om uw bedrijf door lastige tijden te loodsen. Om u daarvan te overtuigen doen wij u een bijzonder aanbod:

 • Tot en met december gratis gebruik van al onze applicaties*:

  • Boekhoudpakket (Exact Online).
  • Maatwerk dashboard met scenario-analyses (Comandi).
  • Facturatiesysteem met een handige app voor het inscannen van facturen (DRV Facturen).
  • DRV Online, de ‘digitale kluis’ waarin u aangiften accordeert en kunt bewaren.
  • Platform voor snelle kredietaanvragen samen met accountant (Loanstreet).

 • Gratis overstapservice en inrichting van uw administratie en dashboard.
 • Snel verwerken, goedkeuren en betalen van facturen via de DRV facturen app.
 • Verwerken van uw administratie voor een vast bedrag per maand, inclusief btw-aangifte.
 • Een betrokken accountant kijkt en denkt met u mee.

*U beslist voor 1 november of u wel of niet bij ons blijft.

In overleg kunnen we ook uw salarisadministratie verzorgen. Die richten we voor u in, inclusief een handig dashboard. Wij verwerken de loonadministratie voor een vast bedrag per personeelslid, inclusief loonaangifte.

KOM VRIJBLIJVEND IN CONTACT MET ONS