Elke organisatie heeft baat bij gemotiveerde mensen die zich effectief inzetten voor het behalen van de doelstellingen van uw organisatie. Wilt u dat uw personeel zich constant blijft ontwikkelen, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied? Het kan met de online trainingen via Moore DRV HR & Interim Services.

U doet samen met uw personeel vier voordelen op door deze trainingen:

 1. Breed opgeleid personeel is flexibeler.
  Voor een investering van slechts € 199,- per medewerker per jaar krijgt uw personeel toegang tot een zeer breed en uitgebreid trainingspakket; met trainingen variërend van Microsoft Office tot Gesprekstechnieken en van Klantgerichtheid tot Persoonlijke Effectiviteit. Het zijn trainingen die uw medewerkers helpen in hun dagelijkse werkzaamheden, maar ook ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ze binnen uw organisatie breed inzetbaar zijn. 

 2. Online trainen bespaart tijd.
  De online trainingen die Moore DRV HR & Interim Services aanbiedt zijn altijd en overal online te volgen. Dit betekent dat ook buiten de reguliere werktijd trainingen gevolgd kunnen worden zodat u geen dag(deel) kwijt bent doordat uw medewerkers op cursus zijn. 

 3. Aanbod draagt bij aan motivatie.
  Met het bieden van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden motiveert en bindt u uw personeel aan uw organisatie. Uit onderzoek blijkt dan ook dat werknemers meer tevreden en betrokken zijn wanneer zij gebruik kunnen maken van relevante trainingsopties.  

 4. Online trainen bespaart kosten.
  Moore DRV biedt online trainingen aan tegen een zeer scherp tarief. Voor een investering van € 199,- per medewerker per jaar krijgt uw personeel onbeperkt toegang tot ons zeer uitgebreide trainingspakket.